Individuele lessen kids

Door mijn werk als gedragsdeskundige ervaar ik dat er soms een miscommunicatie ontstaat tussen paard en mens. We beginnen vaak met paardrijden, maar leren weinig over het gedrag van een paard. Als ik op jonge leeftijd veel meer over het gedrag van paarden had geleerd had ik bepaalde dingen heel anders aangepakt. Daarom geef ik mijn kennis graag door aan kinderen, en dan voornamelijk ook over het gedrag van een paard. Ik geef alleen individuele lessen zodat paard en kind volle aandacht krijgen. Ik vind het daarnaast belangrijk dat ik altijd kan zien wat er gebeurt bij het paard zodat ik gelijk uit kan leggen waarom een paard dat gedrag laat zien. De lessen worden gegeven op de praktijklocatie in de Bieslandse bos nabij recreatiegebied “Delftse hout” in Delft. We hebben uitrij-mogelijkheden naar “Delftse hout” en “de Dobbeplas”, dus in deze prachtige omgeving is het heerlijk om de lessen te combineren met een buitenrit.
Voor mij zijn paarden niet alleen maar dieren waar je op kunt rijden en in mijn lessen vind ik het dan ook belangrijk dat kinderen echt contact ervaren met paarden. Soms ontstaan er situaties die voor kinderen onbeschrijfelijk mooi zijn en is er volledig contact en vertrouwen tussen kind en paard. 
Kosten:
Een individuele les op de praktijklocatie in Delft bedraagt € 40,- voor één uur en € 60,- voor twee uur. Wil je graag een les cadeau doen? Neem dan contact op en ontvang een cadeaubon. Wil je graag inschrijven voor een individuele kinderles? Vul het inschrijfformulier in en ik neem contact met je op.