Cursusweekend Veluwe

 

Wil je samen met je paard op cursus en meer leren over gedrag, omgang en communicatie? Dit cursusweekend biedt je de mogelijkheid om samen met je paard hierover meer te leren. Ik combineer de theorie- en praktijkcursussen volledig op maat. Daarnaast kun je de kilometerslange ruiterpaden van de Veluwe ontdekken, omdat de locaties altijd aan het bos gelegen zijn.

Onderwerpen tijdens dit cursusweekend zijn:

  • Omgang en communicatie met je paard
  • Lichaamsbewustzijn van jezelf
  • Leiderschap
  • Omgang in stressvolle situaties
  • Karakter type mens en paard
  • Onderzoeken/ oplossen van diverse problemen waar je op dat moment tegen aanloopt.

Informatie cursusweekend Ermelo
Je kunt je inschrijven voor de cursus bij vakantiehuis De Koepel in Ermelo. Je verblijft met 5 andere deelnemers in het vakantiehuis middenin de natuur. Er zijn vier slaapkamers voor ieder twee personen. Je paard overnacht in de bijgelegen stallen. In verband met het wild dat ’s nachts op het erf loopt, verblijven de paarden ’s nachts op stal. Overdag is er een paddock of weiland beschikbaar. Bekijk hier de locatie.

Inschrijven:
Vakantiehuis De Koepel is een nieuwe cursuslocatie die geschikt is voor meerdere personen. Op 6,7 en 8 april kun je eenmalig tegen een gereduceerd bedrag deze cursus volgen, omdat we op een nieuwe locatie zijn.
Het gehele weekend bedraagt € 250,- inclusief theorie- en praktijkcursussen, het vakantiehuis en de paardenstalling. Boodschappen voor dit weekend komen daar nog bij.

Wil jij van dit aanbod gebruik maken? Schrijf je dan in en reserveer jouw plek voor 6,7 en 8 april! 

 

Informatie cursusweekend Vierhouten
Wil je samen met een vriend(in) of gezin deze cursus volgen. Dan is dit mogelijk bij de locatie Buiten op de Veluwe in Vierhouten. Deze locatie beschikt over een gastenverblijf met vide en er zijn twee paardenstallen beschikbaar. Het is mogelijk de paarden ook dag en nacht op de wei te houden. Bekijk hier de locatie.

Kosten voor dit weekend zijn € 350,- inclusief gastenverblijf en paardenstallen. Deze prijs is gebaseerd op twee personen met twee paarden. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Sfeerimpressie cursusweekenden op de Veluwe