Aanbod voor kinderen

Aanbod voor kinderen

NIEUW: Online cursus ‘Ik begrijp de paardentaal’
Samen met ouders bedacht ik in deze tijden een andere manier om in contact te blijven met paarden. De cursus ‘Ik begrijp de paardentaal’ online is geboren! De online cursus duurt 3 weken en bestaat uit leerzame filmpjes, foto’s en leuke vragen over gedrag, omgang en communicatie met paarden.  Lees meer →

 

Basiscursus “Ik begrijp de paardentaal”
In deze cursus leren kinderen over natuurlijk paardengedrag, leiderschap en de communicatie tussen paarden onderling. Ook de communicatie tussen kind en paard komt aan bod. De cursus is interactief. Lees meer →

 

Vervolgcursus “Ik begrijp de paardentaal”
Hoe draag je leiderschap uit in de praktijk? Hoe ga je om met verschillende typen paarden? We leren kinderen over het leervermogen van een paard en hoe zij reageren op nieuwe en voor hen spannende situaties. Lees meer →

 

Cursus “Het paard en ik” 
Wie ben ik? Wie is het paard? Wat wil ik? Wat wil het paard?
In deze nieuwe kindercursus nemen we kinderen mee in de leefwijze en samenwerking van de kudde paarden. Lees meer →

 

Bestel een cadeaubon
Geef een cadeaubon over paardentaal cadeau.
Bekijk de mogelijkheden → 

 

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

Uw e-mail (verplicht)