Bieslanddagen 2018

Bieslanddagen 2018

Zoals ieder jaar vind je mij weer op de Bieslanddagen. Al zeven jaar werk ik met de kudde paarden op deze mooie locatie in het buitengebied van Delft. Ook dit jaar kun je verschillende locaties bezoeken in het gebied en op een leuke manier leren over het leven in de Bieslandse polder. Daar hoort de kudde paarden ook bij! Je vind ons in het weiland van Hoeve Biesland.

Vraag eens aan jouw zoon of dochter wat hij of zij nog herinnerd aan een cursus of les die ze eerder hebben gevolgd. Misschien vinden ze het leuk om dat samen te delen tijdens de Bieslanddagen? Stuur een e-mail aan evelien@happination.nl.

Zaterdag 1 september: 12.00 – 17.00 | Zondag 2 september: 10.00 – 17.00
Klik hier voor meer informatie over de Bieslanddagen.

Reageren is niet mogelijk.